# BattleTanks #

* całosemestralny projekt wykonany od podstaw
* wykorzystany SFML
* język programowania: C++
* model klient-serwer
* zagadnienia związane ze współbieżnością
* gra multiplayer 2D
* fabuła: walka lewitujących czołgów
* tworzony w MS Visual Studio 2015