# TODO
- Geschiedenis per GroupMember weergeven
- Wachtwoord veranderen

# TO NOT DO
- Wachtwoord vergeten
- Scores weergeven bij wisselen
- Het aanmaken van een taakverdeling moet toegestaan zijn als niet-administrator.
- QR code scanner mag kleiner op desktop
- Icoontjes
- Sortering TaskGroupRecordOverview
- Sorting group members op score
- Sortering aanwezigen op naam
- Nieuwe users moeten gemiddelde score krijgen
- Scores nadat iedereen een keer is geweest, zijn niet perfect (degene die het meest doet krijgt toch nóg een taak)
- Order group members op naam, dan op score (component: Group)
- Standaard uitgevinkte GroupMembers / members die niet meedoen, alleen kunnen inzien
- Scores + huidige toewijzigingen weergeven bij wisselen
- Header => naar main groep of overzicht groepen
- Web app vanaf homescreen werkt niet perfect
- Groepsoverzicht: bericht als geen groepen.
- Score niet aanwezigen groeien niet mee
- Invitation secret is niet optimaal geregeld, met name URL delen.
- Inklappen taakverdeling overzicht
- Taakverdelingen: aanwezigheid weergeven (en misschien aanpassen?)
- Klik moet menu sluiten
