viac aspektov
* select v sandboxe aby sa iba vykonal
* ak ju zabije ci bezi dlho a zabije a rollback

* cez web api posielat komplexne ukazat studentovi
*vykonat
*rozparsovane
*chyba group by
*batch mode
* cez ruby api posielat query

*ror, sinatra, postgres
* statistiky, kto busil, restove api
