Pentru construirea si testarea solutiei este necesar CMake.in interfata grafica a CMake-ului selectam folderul Tema2Ex1 ca sursa, iar outputul poate fi unde dorim noi.Dupa ce CMake a generat solutia, se seteaza ExeProject ca StartUp project.In continuare se poate rula si testa liber solutia.