Error building glmesh

Issue #121 new
Skalmantas Šimėnas
created an issue

This is actually the 3rd time I'm building these tutorials, I had problems before and found the solutions on this site, but this issue is very obscure. So, after making a code blocks workspace of the glsdk folder with premake, I obviously tried to build it (I hope that's what I should do). Building Debug worked just fine but building Release gives a strange error log:

File|Line|Message
||=== Build: Release in glmesh (compiler: GNU GCC Compiler) ===|
..\glm\glm\.\core\func_packing.inl||In function 'glm::core::type::uint glm::core::function::packing::packHalf2x16(const glm::detail::tvec2<float>&)':|
..\glm\glm\.\core\func_packing.inl|134|warning: dereferencing type-punned pointer will break strict-aliasing rules [-Wstrict-aliasing]|
:0|9|error: expected unqualified-id before numeric constant|
include\glmesh\StreamBuffer.h|193|note: in expansion of macro 'Release'|
D:\skal\Stuff\Tutorial 0.3.8\glsdk\glmesh\source\Draw.cpp||In member function 'int glmesh::Draw::InternalRender()':|
:0|9|error: expected unqualified-id before numeric constant|
D:\skal\Stuff\Tutorial 0.3.8\glsdk\glmesh\source\Draw.cpp|210|note: in expansion of macro 'Release'|
:0|9|error: expected ')' before numeric constant|
D:\skal\Stuff\Tutorial 0.3.8\glsdk\glmesh\source\Draw.cpp|210|note: in expansion of macro 'Release'|
||=== Build failed: 3 error(s), 1 warning(s) (0 minute(s), 2 second(s)) ===|

It's failing on glmesh\StreamBuffer.h "in expansion of macro 'Release'". I guess it's has to do something with my current system as it worked the first 2 times. I'm using a rather freshly installed WindowsXP and working in the D: drive as you can see. I tried building the tutorials on Debug and I'm not even sure if I should (it didn't work) and just dismiss this error but it obviously doesn't find glmesh.

Comments (0)

  1. Log in to comment