Belgisch kanaal Canvas: niet up to date

Issue #677 closed
Bas Cauwenberghs
created an issue

Dag Bas,

de videos die tegenwoordig terug te vinden zijn op http://www.canvas.be/video zijn niet terug te vinden in retrospect. Het zou heel leuk zijn mochten die beschikbaar zijn via retrospect, kan je dit eens bekijken aub?

grts, Bas

Comments (12)

 1. Bas Rieter repo owner

  Dat is toevallig: ik kwam er van de week achter en de fix is er al bijna! Zal hem straks even posten hier zodat je kan kijken of het zo weer werkt.

 2. Bas Cauwenberghs reporter

  Dat is snel, maar vreemdgenoeg wordt noch niet alles wordt opgenomen. Het programma Bevergem bv. niet, daar staan de afleveringen onder: http://www.canvas.be/video/bevergem/bevergem/"naam afleverling" Bij Radio gaga werkt het dan weer wel, daaar staan de afleveringen onder: http://www.canvas.be/video/radio-gaga/najaar-2015/"naam aflevering" geen idee of dat kan helpen...

  Bas

 3. Joost VdW

  Beste Bas,

  (ik ben nieuw hier, ik weet niet of ik hier best op doorga of beter een nieuw issue open?)

  het kanaal canvas werkt niet in retrospect, in alle categorieën vind ik alleen enkele uitzendingen van enkele maanden geleden, maar niets van de huidige uitzendingen op de site. Ik installeerde de laatste versie (4.0.0) volgens je aanwijzingen maar beland twee keer op hetzelfde probleem (zowel bij installatie op minix tv box als bij installatie op windows pc). Andere Belgische kanalen (Eén, Deredactie) werken wel perfect. Enig idee hoe dit komt?

 4. Log in to comment