Issues

Issue #713 resolved

[Error 5] Access is denied

tybion
created an issue

When I run {{{'make html'}}}, the system crashes like so ..

C:\GeoServer_Doc\en\user>make html\ {{{ Running Sphinx v1.0.7 loading pickled environment... done building [html]: targets for 0 source files that are out of date updating environment: 0 added, 1 changed, 0 removed reading sources... [100%] community/index\ : : copying downloadable files... [ 99%] restconfig\representations\featuretypes_jso n.txt copying downloadable files... [100%] styling\sld-cookbook\artifacts\line_optimiz edlabel.sld

copying static files... Exception occurred: File "C:\Python26\lib\shutil.py", line 219, in rmtree os.remove(fullname) WindowsError: [Error 5] Access is denied: 'C:\GeoServer_Doc\en\user\build\html\_static\chrome\.svn\all-wcprops' The full traceback has been saved in d:\docume~1\collinda\locals~1\temp\sphinx-e rr-ikx7fl.log, if you want to report the issue to the developers. Please also report this if it was a user error, so that a better error message c an be provided next time. Either send bugs to the mailing list at http://groups.google.com/group/sphinx-d ev/, or report them in the tracker at <http://bitbucket.org/birkenfeld/sphinx/issues/

. Thanks!

Build finished. The HTML pages are in build/html.

}}} The following seems to fix the problem ..\ {{{ C:\GeoServer_Doc\en\user>attrib -r build\html_static* /S }}}

It will then work OK ..\ {{{ C:\GeoServer_Doc\en\user>make html Running Sphinx v1.0.7 loading pickled environment... done : : }}}

Comments (6)

  1. tybion reporter

    Actually, I don't have TortoiseSVN installed. I am just using a command-line SVN but am not using SVN at all between the first time that I run 'make html' (when it works) and the second time that I run 'make html' (when it produces the error). I am just editing an .rst file between the 2 runs. (I don't have access to the PC today, but I think I installed http://sourceforge.net/projects/win32svn/ on the PC.)

  2. Log in to comment