Strange behaviour in cefsimple when loading www.youtube.com (Win10)

Issue #2781 duplicate
CephaluS created an issue

What steps will reproduce the problem?
In /tests/cefsimple/simple_app.cc, function SimpleApp::OnContextInitialized(),
Change ‘url’ variable assignment tourl = "http://www.youtube.com";

What is the expected output? What do you see instead?
When loading, Youtube website show a basic HTML layout (grey blocks, not images or text) but it quickly turns into a blank screen.
If any Youtube link is viewed or invoked from any other page (e.g. https://bestofyoutube.com), Youtube site loads and runs perfect. This is what debug.log reports:

[1010/091926.761:INFO:CONSOLE(0)] "Refused to display 'https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=en&continue=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Fhl%3Den%26next%3D%2Fsignin_passive%26app%3Ddesktop%26feature%3Dpassive%26action_handle_signin%3Dtrue&passive=true&service=youtube&uilel=3' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'deny'.", source: https://www.youtube.com/ (0)
[1010/091926.771:ERROR:bad_message.cc(27)] Terminating renderer for bad IPC message, reason 216

What version of the product are you using? On what operating system?
CEF 77.1.12+gc63c001+chromium-77.0.3865.90 / Chromium 77.0.3865.90 on Win10 MinGW custom build). I suspect the problem is present in correlative older versions (after CEF 75).

Does the problem reproduce with the cefclient or cefsimple sample application at the same version? How about with a newer or older version?
The problem is NOT present in cefclient.
The problem is NOT present in CEF 75.1.14+gc81164e+chromium-75.0.3770.100 and older versions before from this one.

Other than this issue, all sample applications runs as expected and C++ wrapper library compile with own code just perfect.

Does the problem reproduce with Google Chrome at the same version? How about with a newer or older version?
The problem does not reproduce in Win10 Google Chrome Version 77.0.3865.90 (Official Build) (64-bit)