Standalone 3 texture issue

Issue #211 resolved
Aleksandr Silantev created an issue

Tried new Standalone 3, same texture issue

Windows 10 x64 Blender 2.79b Corona Standalone 3 Exporter 8.0.24

Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files\Blender Foundation\Blender\2.79\scripts\addons\coronablender\engine.py", line 207, in update_result lay.load_from_file( output_file) RuntimeError: Error: RE_layer_load_from_file: failed to load 'C:\Users\User\AppData\Local\Temp\tmpa12pmzpm\matpreview\matpreview15.jpg'


Error: Error: Could not load render result from C:\Users\User\AppData\Local\Temp\tmpa12pmzpm\matpreview\matpreview15.jpg.

Comments (21)

  1. titus

    Confirming same error as above, it happens with use of Corona Nodes with Texture: nodes with texture.jpg

    Without texture this error appears: nodes without texture.jpg

    OS W7 x64 / Blender 2.79b / SA corona 3 (2019-02-22) / render_corona v8.0.24

  2. titus

    Another thing.

    When Image Texture node (with Texture) is connected to Material node, Viewport Image node is created and 3D editor switched to UV/Image editor. Then "Show in Vievport" can't be disabled anymore, except by removing texture from the extra node.

    e.g.

    crn_TextureNodeView.gif

  3. titus

    Indeed, on a fresh scene starts fine, but after "Showing" it can't be disabled or hidden anymore, unless the extra node texture is unlinked/deleted. Then any extra added node with texture automatically "Shows in Vewport" & crashes Corona:

    Problem signature:
      Problem Event Name:   APPCRASH
      Application Name: CoronaStandalone.exe
      Application Version:  0.0.0.0
      Application Timestamp:    5c701b0e
      Fault Module Name:    Corona_Release.dll
      Fault Module Version: 0.0.0.0
      Fault Module Timestamp:   5c7018b8
      Exception Code:   c0000005
      Exception Offset: 00000000001323c3
      OS Version:   6.1.7601.2.1.0.256.1
      Locale ID:    2057
      Additional Information 1: 3fa8
      Additional Information 2: 3fa8edddd599d63ae371cee944db5a7a
      Additional Information 3: b15f
      Additional Information 4: b15f16a3b5ad72f60c729e66171c89af
    

    Also starts crashing when deleting Viewport Image node (probably because of trying to render material preview)

    crn_TextureNodeViewCrasher.gif

    w7, B 2.79b, corona3+bridge 8.0.24

  4. titus

    Yup, 1.6 version works fine (except these Error reports which doesn't seem to influence the experience.)

    crn_Error.jpg

    Otherwise, i'm testing specifically against the latest v3 SA release purely for the sake of helping & keeping up with development, although 2.80 is on the horizon and SA is being overhauled.

  5. Andrei

    that little error is not an error. it's the sharpen option that comes with corona 1.6 and newer paid version. the alpha version does not have this feature so you get that.

  6. Andrei

    wohoo the second binary option for matpreview is here. now we can use the v3 for final render and v1.6 for material previews. finally, that's amazing. a big thank you Glen !!

  7. Aleksandr Silantev reporter

    Wow that's awesome! Multi Shader preview doesn't because it's new feature, but I'm totaly fine with this Great work mr Glen Blanchard

  8. titus

    Oh, yes, works as described (from what i can see now). Apologies for previous posts & rumbles, lost attention a bit too early. Thank you all.

  9. Log in to comment