Variabele mailing

Create issue
Issue #21 wontfix
Jelmer van der Linde created an issue

Lieve WebCie,

Een tijdje geleden kregen wij het onderstaande idee binnen. Het was ingeleverd door mij, omdat ik wel eens een aantal leden hetzelfde mailtje stuur. Wanneer ik mailtje dan bcc, komt heel onpersoonlijk over en anders is het eigenlijk te veel werk. Hierom lijkt het me handig om een pagina op de website te hebben waar bestuursleden dergelijke mailtjes kunnen opstellen en versturen.

Ik stel me dan voor dat er een veld is waarin de namen van de ontvangers ingevoegd kunnen worden, zoals dat nu ook gaat met het toevoegen van mensen aan mailinglijsten. Verder zijn er de standaardvelden voor het verzenden van een e-mail: afzender (keuze uit verschillende bestuursmailadressen), onderwerp en bericht body. In de laatste kunnen de mailtjes dan met tags 'gepersonaliseerd' worden.

Jullie moeten zelf maar even bekijken of het wenselijk of haalbaar is om zoiets in de website te hebben.

Groetjes, Martijn


Een variabele mailing die de penningmeester (of een ander belangrijk persoon) kan gebruiken om een aantal leden een gepersonaliseerd onpersoonlijk bericht te sturen.

Suggestie voor implementatie: een veld om namen van leden in te vullen, een bericht veld en een send knopje :P

Een berichtje waarvoor dit handig zou zijn: "Beste [NAAM],

Ik heb de kruisjes van de filmavond in AWESOME verwerkt. Er staan dus een aantal adminconsumpties in je aankoop geschiedenis.

Comments (2)

  1. Jelmer van der Linde reporter

    Martijn zei dt hij hier eigenlijk geen noodzaak meer voor zag en nu hij geen bestuur meer is is de vraag verdwenen.

  2. Jelmer van der Linde reporter

    Er zit nu een reminder mailing in Incassomatic, en Guus lijkt daar tevreden mee. Als hij nog een ander systeem wil hebben om gemakkelijk snel leden te bereiken, dan kan hij of de volgende benodigde erom vragen. Of een mailinglijst uitbuiten. Dan kan je zelfs je eigen mailprogramma gebruiken om de mail op te stellen ;)

  3. Log in to comment