No aperture stop indication sinceNightly Build Date: 2013-10-01 15:25:09 +0200

Issue #1715 resolved
Former user created an issue

Since Nightly Build Date: 2013-10-01 15:25:09 +0200 with the now font, there is the indicator for aperture stops missing, which is a pain in the *** to shot with LV because you can't tell what aperture stop is set without holding down halfshutter to bring up the Canon GUI.

Working fine with the first October 1st build and any of the previous builds.

Was shooting Auto ETTR pictures today and I was more and more annoyed of the missing indicator after each shot.

Camera is a 550D. In the screenshot you can see how there is no indication. usually it's in the bottom right corner.

Comments (8)

  1. Former user Account Deleted

    Don't know what it's called. Aperture correction? That what you can adjust while holding down AV and apply the scroll wheel. +/- 5 stops .

    the old fonts had a wonderful indicator on the bottom right of the screen of how many steps you manually under- or overexposed the picture.

    see bottom right, -1EV correction. this is what I am missing with the October builds

  2. Former user Account Deleted

    can this please be forwarded to the person who created the actual fonts layout?

    I can't fix it and I start to wonder why I am making bug reports

    thanks

  3. Former user Account Deleted

    Good evening. I still don't get why it has been removed, with the old Font both Auto ETTR (which is in the Histogramm anyways) and the ExpComp showed. There is tons of space for it in the LV screen.

    Tried today's build and then went back to October 1st again.

  4. Log in to comment