HDR timelapse NOT possible, Build 22Aug 0.2.1

Issue #636 resolved
Former user created an issue

Hi, I stumpled on this bug in the latest stable firmware: I'm unable to make HDR time-lapse, because as soon as I turn on the Intervalometer AND the HDR bracket in the ML-menu and start shooting, it does't take the 'Wait X seconds between photos' into account.. So it just shoot like crazy instead of 1 bracket per minute as I configured..

It this just me or is it a serious bug? Thanks!

Comments (7)

  1. Alex

    Just tried and works (both with wait and no-wait).

    Are you sure you didn't set 1 second instead of 1 minute?

  2. Former user Account Deleted

    Yes I'm sure.. I'v tested other values as well.. The Intervalometer works just fine but if I select 3x1EV and exit the ML-menu it automatically starts shooting.. After the first 'bracket' it immediatly starts shooting the next.. And I have to click Menu or Play to stop.. What could I do more?

  3. Former user Account Deleted

    I have to add one more important detail: AutoExposureTm4Timelapse seems to cause the bug. When I enable this it goes like crazy as described before. Reproduce bug: - 3x1EV - Intervalometer on 1 min - AutoExposureTm4Timelapse ON

  4. Alex

    The first series of pictures are for calibration only (and it may do 3 HDRs actually, then shoot the 4th, without any delay). Can you check if it's true?

  5. Former user Account Deleted

    Aha, I think I've turned off after 12 pictures whole the time so it could be possible. Does it calibrate well with HDR enabled?

  6. Log in to comment