1. OpenSourceRoboticsFoundation
  2. Untitled project
  3. gazebo
Issue #324 resolved

camera_sensor test failed on ati gpu with segfault

John Hsu
created an issue

camera_sensor test failure

with context

test 1
      Start  1: camera_sensor

1: Test command: /var/lib/jenkins/workspace/gazebo-default-devel-precise-amd64-gpu-ati/build/test/regression/camera_sensor "--gtest_output=xml:/var/lib/jenkins/workspace/gazebo-default-devel-precise-amd64-gpu-ati/build/test_results/camera_sensor.xml"
1: Test timeout computed to be: 240
1: [==========] Running 4 tests from 1 test case.
1: [----------] Global test environment set-up.
1: [----------] 4 tests from CameraSensor
1: [ RUN      ] CameraSensor.CheckThrottle
1: Gazebo multi-robot simulator, version 1.3.0
1: Copyright (C) 2012 Nate Koenig, John Hsu, and contributors.
1: Released under the Apache 2 License.
1: http://gazebosim.org
1: 
1: No protocol specified
1: No protocol specified
1: Msg Waiting for master
1: Msg Connected to gazebo master @ http://localhost:11345
1: Error [RenderEngine.cc:609] Can't open display: :0
1: Warning [RenderEngine.cc:87] Unable to create X window. Rendering will be disabled
1: Error [camera_sensor.cc:51] No rendering engine, unable to run camera test
1: [       OK ] CameraSensor.CheckThrottle (1279 ms)
1: [ RUN      ] CameraSensor.UnlimitedTest
1: Gazebo multi-robot simulator, version 1.3.0
1: Copyright (C) 2012 Nate Koenig, John Hsu, and contributors.
1: Released under the Apache 2 License.
1: http://gazebosim.org
1: 
1: No protocol specified
1: No protocol specified
1: Msg Waiting for master
1: Msg Connected to gazebo master @ http://localhost:11345
1: Error [RenderEngine.cc:609] Can't open display: :0
1: Warning [RenderEngine.cc:87] Unable to create X window. Rendering will be disabled
1: Error [camera_sensor.cc:99] No rendering engine, unable to run camera test
 1/32 Test  #1: camera_sensor ....................***Exception: SegFault  4.98 sec

Comments (4)

  1. Log in to comment