Issue #6 resolved

Win2008x64 - Launching issue

created an issue

Hi, I fall into this error during the launch of the scm-server:

C:\scm-server>bin\scm-server console wrapper | --> Wrapper Started as Console wrapper | Launching a JVM... wrapper | Unable to execute Java command. The system cannot find the file spec ified. (0x2) wrapper | "java" -Xms256m -Xmx256m -Djava.library.path="lib" -classpath "li b/wrapper.jar;conf;lib/scm-server-1.0-M7.pom;lib/scm-server-api-1.0-M7.jar;lib/s cm-server-jetty-1.0-M7.jar;lib/jetty-server-7.1.6.v20100715.jar;lib/servlet-api- 2.5.jar;lib/jetty-webapp-7.1.6.v20100715.jar" -Dwrapper.key="hEj8c6ttRjlNX6CS" - Dwrapper.port=32000 -Dwrapper.jvm.port.min=31000 -Dwrapper.jvm.port.max=31999 -D -Dwrapper.version="3.2.3" -Dwrapper.native_library="wrapper" -D wrapper.cpu.timeout="10" -Dwrapper.jvmid=1 org.tanukisoftware.wrapper.WrapperSim pleApp sonia.scm.server.ServerApplication wrapper | Critical error: wait for JVM process failed Press any key to continue . . .

My OS: Windows Server 2008 x64 R2 java version "1.6.0_23"

Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_23-b05)

Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 19.0-b09, mixed mode)

Comments (8)

  1. wizche reporter

    Hi Sebastian,

    Thank you so much for the prompt answer, the RC1 you suggested started successfully, now I'm facing another problem that I think is related with Python. I configured the Mercurial Parameters (see attached image) in SCM and I created a group with 2 members (users). When I try to browse the URL (http://localhost:8080/scm/hg/DemoRepo) I receive the following error:

    HTTP ERROR 500 Problem accessing /scm/hg/DemoRepo. Reason: Failed to exec CGI Powered by Jetty:

    And also when I try to clone the repository from Eclipse I receive the following:

    abort: HTTP Error 500: Failed to exec CGI. Command line: C:\Documents and Settings\Administrator\workspace\hg -y clone --noupdate http://***@ DemoRepo, error code: -1

    Python version: Python 2.6.6 (r266:84297, Aug 24 2010, 18:13:38) [MSC v.1500 64 bit (AMD64)] on win32

    Any idea?

  2. wizche reporter

    PS: I also attach the console error log that may be usefull:

    18:01:58.990 [qtp1457155060-15] DEBUG
    ndler - user wizche logged in successfully
    18:01:58.990 [qtp1457155060-15] DEBUG
    anager - authenticator ends with
     result, user: wizche, state: SUCCESS
    18:01:58.990 [qtp1457155060-15] DEBUG
    t - user wizche is member of ITIM
    18:01:58.990 [qtp1457155060-15] DEBUG sonia.scm.web.cgi.CGIRunner - execute cgi:
     C:\Python26\python.exe -O C:\Users\Administrator\.scm\cgi-bin\
    18:01:59.099 [Thread-34] ERROR sonia.scm.web.cgi.CGIRunner - Traceback (most rec
    ent call last):
      File "C:\Users\Administrator\.scm\cgi-bin\", line 15, in <module>
        application = hgweb(repositoryPath)
      File "mercurial\hgweb\__init__.pyo", line 27, in hgweb
      File "mercurial\hgweb\hgweb_mod.pyo", line 32, in __init__
      File "mercurial\ui.pyo", line 35, in __init__
      File "mercurial\demandimport.pyo", line 75, in __getattribute__
      File "mercurial\demandimport.pyo", line 47, in _load
      File "mercurial\util.pyo", line 575, in <module>
      File "mercurial\demandimport.pyo", line 85, in _demandimport
      File "mercurial\windows.pyo", line 21, in <module>
      File "mercurial\demandimport.pyo", line 75, in __getattribute__
      File "mercurial\demandimport.pyo", line 47, in _load
    ImportError: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.
    18:01:59.115 [qtp1457155060-15] WARN  sonia.scm.web.cgi.CGIRunner - Non-zero exi
    t status (1) from CGI program: C:\Users\Administrator\.scm\cgi-bin\
  3. Log in to comment