Issue #10160 resolved

git pull failed to connect to server

Alexander Milenko
created an issue

Faild connect to bitbucket from servers.

  1. git pull - freeze
  2. open bitbacket.org via links = SSL negotiation
  3. from local work correctly

Comments (21)

  1. ttanai

    reply from hetzner support :)

    " Dear Client,

    we don't provide any software support for our dedicated or virtual servers, so I'm afraid we cannot help you configure your server. We simply setup the hardware and take care of the network connection. You have full root access so you are responsible for setting up the server.

    You can try to find more information by using a search engine (like google). Alternatively, you can have a look in our wiki (http://wiki.hetzner.de/) for some general information or sign up for our forum (http://forum.hetzner.de) and post your questions there.

    Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

    Arno Pirner

    Produktberatung / Product Advice"

  2. ttanai
    from hetzner server: 
    --------------------------------
    bash-4.1# ssh -Tv git@bitbucket.org
    OpenSSH_5.3p1, OpenSSL 1.0.1e-fips 11 Feb 2013
    debug1: Reading configuration data /etc/ssh/ssh_config
    debug1: Applying options for *
    debug1: Connecting to bitbucket.org [131.103.20.168] port 22.
    debug1: Connection established.
    debug1: permanently_set_uid: 0/0
    debug1: identity file /root/.ssh/identity type -1
    debug1: identity file /root/.ssh/identity-cert type -1
    debug1: identity file /root/.ssh/id_rsa type 1
    debug1: identity file /root/.ssh/id_rsa-cert type -1
    debug1: identity file /root/.ssh/id_dsa type -1
    debug1: identity file /root/.ssh/id_dsa-cert type -1
    and...freeze
    
    from another server: 
    ----------------------------
    tana@tana_mac ~> ssh -Tv git@bitbucket.org
    OpenSSH_6.2p2, OSSLShim 0.9.8r 8 Dec 2011
    debug1: Reading configuration data /Users/tana/.ssh/config
    debug1: Reading configuration data /etc/ssh_config
    debug1: /etc/ssh_config line 20: Applying options for *
    debug1: Connecting to bitbucket.org [131.103.20.167] port 22.
    debug1: Connection established.
    debug1: identity file /Users/tana/.ssh/id_rsa type 1
    debug1: identity file /Users/tana/.ssh/id_rsa-cert type -1
    debug1: identity file /Users/tana/.ssh/id_dsa type -1
    debug1: identity file /Users/tana/.ssh/id_dsa-cert type -1
    debug1: Enabling compatibility mode for protocol 2.0
    debug1: Local version string SSH-2.0-OpenSSH_6.2
    debug1: Remote protocol version 2.0, remote software version OpenSSH_5.3
    debug1: match: OpenSSH_5.3 pat OpenSSH_5*
    debug1: SSH2_MSG_KEXINIT sent
    debug1: SSH2_MSG_KEXINIT received
    .....etc...everything OK
    
  3. maxix

    Anyway test ports from hetzner server:

    $> nc -z bitbucket.org 443
    Connection to bitbucket.org 443 port [tcp/https] succeeded!
    

    So there is no issue to Hetzner network

  4. Log in to comment