Hyperlink in issue comment reverses when sent by e-mail

Issue #11975 closed
Oleg Sychev
created an issue

My collaborator posted a link in the comment to the issue with link text (in Unicode) and reference (url) - it looks in the browser like

<a href="https://github.com/moodle/moodle/blob/master/question/type/edit_question_form.php#L328">Вот</a>

However when I get this comment by e-mail, the text and the reference were reversed: the text of the link become a reference and the reference become a text:

<a href="http://%D0%92%D0%BE%D1%82" style="color:#3572b0;text-decoration:none" target="_blank">https://github.com/moodle/<wbr>moodle/blob/master/question/<wbr>type/edit_question_form.php#<wbr>L328</a>

Comments (7)

  1. Gary Sackett staff

    Hi Oleg, Can you link me to the specific comment in question? I created a new issue on a test repo, and copy/pasted the text you provided, but the email update shows it exactly how you have it laid out in the issue example above, so I am unable to reproduce.

    Cheers,

    Gary

  2. Oleg Sychev reporter

    Oh, sorry. It seems the comment was edited, but I get no notice of it getting edited by e-mail and was mislead by the difference of the original comment by mail and edited one in the tracker.

  3. Marcus Bertrand staff

    As there's been no activity on this issue for some time, we're closing it. If this is still an issue for you, please raise a new ticket to support.atlassian.com with all the steps to reproduce.

    Cheers,
    Marcus

  4. Log in to comment