Selection of groups does not work

Issue #18238 new
Torbjörn Nordling created an issue

When clicking Select a group in the User and group access of my repositories I just get a javascript:void(0) instead of the usual list of all my groups. This happens both in Firefox and Chrome on MacOS.

Comments (5)

  1. Michael Stopp

    I can confirm that. In the console of Firefox I saw these messages:

    Content Security Policy: The page’s settings observed the loading of a resource at https://api-private.atlassian.com/gasv3/api/v1/p (“connect-src”). A CSP report is being sent.
    Content Security Policy: The page’s settings observed the loading of a resource at inline (“script-src”). A CSP report is being sent.
    

    Maybe that has something to do with it. (Wouldn't be the first time I've experienced adverse side effects of CSP updates...)

  2. Torbjörn Nordling reporter

    Thank you for your message. I am not familiar with content security policies. The strange thing is that adding individual users works fine and it also uses a popup menu. How do I test if the CSP is causing it?

  3. Michael Stopp

    AFAIK, Firefox allows you to disable CSP (via a setting in about:config). But I've just looked at the HTTP headers and it seems that they only send a "content-security-policy-report-only" header, which shouldn't have any real effect. So I guess that CSP isn't really the issue here.

  4. jarredcolli(public) staff

    hey @Torbjörn Nordling, I'm not able to replicate this problem. Is the problem persisting?

  5. Torbjörn Nordling reporter

    No, It has disappeared. But now I only get some of my groups to show up and they all contain long names "forked from ..."

  6. Log in to comment