Issue #1342 closed

Crashed in cloning

Vincent Zhang
created an issue
** Mercurial version (1.9.3).  TortoiseHg version (2.1.4)
** Command: 
** CWD: C:\Documents and Settings\Administrator
** Encoding: cp936
** Extensions loaded: 
** Python version: 2.6.6 (r266:84297, Aug 24 2010, 18:46:32) [MSC v.1500 32 bit (Intel)]
** Windows version: (5, 1, 2600, 2, 'Service Pack 3')
** Processor architecture: x86
** Qt-4.7.1 PyQt-4.8.3
Traceback (most recent call last):
  File "tortoisehg\hgqt\thread.pyo", line 274, in run
  File "tortoisehg\util\hglib.pyo", line 725, in dispatch
  File "mercurial\dispatch.pyo", line 688, in _dispatch
  File "mercurial\dispatch.pyo", line 463, in runcommand
  File "mercurial\dispatch.pyo", line 742, in _runcommand
  File "mercurial\dispatch.pyo", line 696, in checkargs
  File "mercurial\dispatch.pyo", line 685, in <lambda>
  File "mercurial\util.pyo", line 389, in check
  File "mercurial\commands.pyo", line 1041, in clone
  File "mercurial\hg.pyo", line 334, in clone
  File "mercurial\localrepo.pyo", line 1946, in clone
  File "mercurial\localrepo.pyo", line 1376, in pull
  File "mercurial\localrepo.pyo", line 1790, in addchangegroup
  File "mercurial\revlog.pyo", line 1155, in addgroup
  File "mercurial\changegroup.pyo", line 192, in deltachunk
  File "mercurial\changegroup.pyo", line 17, in readexactly
  File "mercurial\util.pyo", line 829, in read
  File "mercurial\util.pyo", line 807, in splitbig
  File "mercurial\httprepo.pyo", line 18, in zgenerator
  File "mercurial\util.pyo", line 861, in filechunkiter
  File "mercurial\keepalive.pyo", line 427, in read
  File "httplib.pyo", line 522, in read
  File "mercurial\keepalive.pyo", line 465, in _read_chunked
  File "httplib.pyo", line 619, in _safe_read
  File "socket.pyo", line 377, in read
  File "ssl.pyo", line 215, in recv
  File "ssl.pyo", line 136, in read
error: [Errno 10054] 

Comments (5)

  1. André Sintzoff

    It seems that the machine hosting the repository you try to clone has reset the connection.

    Do you know what is the publishing method? What is the machine hosting the repository you try to clone?

  2. Anonymous

    I'm cloning one repository hosted on bitbucket, and maybe the unstable net connection cause this problem? All are ok when i have a second try.

  3. Log in to comment