Buttons are not registering

Issue #744 resolved
Anonymous created an issue

I'm an artist using Mercurial and Tortoise HG. After updating to the newest version of both, Mercurial does not seem to work correctly on my system. The buttons for previewing changesets, pulling changesets, etc are not working. I've included a bug popup that was included when I tried to click one of these buttons. I can get them to work when clicking them fast and repeatedly for 10 sec.

{{{

!python

Mercurial version (1.8.3). TortoiseHg version (2.0.4) Command: --nofork synch CWD: D:\energy\engine Extensions loaded: fixfrozenexts Python version: 2.6.6 (r266:84297, Aug 24 2010, 18:13:38) [MSC v.1500 64 bit (AMD64)] Windows version: (6, 1, 7601, 2, 'Service Pack 1') Processor architecture: x64 Qt-4.7.1 PyQt-4.8.3 Traceback (most recent call last): File "tortoisehg\hgqt\sync.pyo", line 1334, in mouseMoveEvent AttributeError: 'PathsTree' object has no attribute 'pressPos'

}}}

Comments (8)

  1. Anonymous

    Is there anything on my part then that I can do to help? I mean the only non-standard device I have is a wacom tablet. Our other programmers at work have this new version on similar machines and have no issues. I'm the only one who seems to be having problems.... figures since I'm also the QA person XD

  2. Anonymous

    I can confirm it's the tablet. After attaching a USB mouse, the buttons work correctly and respond as they should. Switching back to the tablet reproduces the problems. I have the newest drivers for my Wacom Intuos 3. I hope that helps!

  3. Log in to comment