Bug adding a new port.

Create issue
Issue #16 closed
Former user created an issue

Hi, I have currently 17 virtual server active in my Murmur managed by Yulli. Murmur running perfectly under WinServer2008. Yesterday I've added the new port number 13600 as ID 18 but when applied Create Yulli stopped during "processing actions" with a blu header bar. Then I closed and restarted Yulli and I see the 13600 become ID 1 (not 18 as expected) and the port 1200 was erased! I had to create newly 12000 port that yulli assigned ID 18. What can I do? Thanks Max

Comments (5)

  1. Massimiliano

    yulli_problem.jpg

    This is the screenshot of virtual server list. It's me I published the issue Issue #16 as anonymous before signup

  2. Anton Demidov repo owner

    If you set checkbox "Cache server list" in the connection settings and together use an Ice control manager from other place (other program like Yulli), - it may cause a sync problem like yours.

    If you really think this is a bug then try it on a new murmur server and give me detailed steps so I can reproduce the bug. If you can repeat the bug on your current database then make a copy of murmur.sqlite and try reproduce the bug. Then send me this db and your description.

  3. Massimiliano

    <html> <head> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"> </head> <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> <div class="moz-cite-prefix">Hi,<br> Yulli is open surce?<br> There is a way to have sources to try improve some features myself?<br> thanks for your feedback<br> <br> </div> <blockquote

  4. Anton Demidov repo owner

    It's not open-source. Please, give me more info about the bug as it described in my post above.

  5. Log in to comment